hey sweetie , every minutes in my life i just really want to say . i miss you

Wednesday, 29 February 2012

InsyaAllah


Ehh hey , lama tak jumpa kauu kan blogger ? Aha memang lama punn . Busy sikit lately ni . Banyak benda baru yang buat saya Sha Latif nama Facebook teruja . Nak buat tu . Nak buat ni . Memacam laa kan . Hihi tambah pulak saya baru nak kenal sorang jejaka ni . Haaa tayah nak jejaka sangat la ayat aku kan . Hihi . Start today , saya bahasa kan dia Cik DP k ? Tapi maksud DP tu bukan lerr Defult Picture tauu . Hihi okay . Gambar atas ni masa bila ? Alahh , masa majlis pertunangan kak Sabrina . Duit hantaran comel okay rm12345.67 . Hihi . 

Eh nak bgth sikit boleh ? Kite rasa kann kite tak macam kite laa . Like before . Tak macam dulu , serious . Entah kenapa kite rasa kite fake ! Hmm , kalau dulu kite takda pun nak macam ni . Dulu stabil sikit emosi . Sekarang kite cuma rasa kite semakin cuba untuk jadi orang lain . Mengikut kata sampai kadang kadang kite rasa " Ni bukan Aku ! " . InsyaAllah , kite cuba sedaya upaya kite jadi macam dulu . Demi kebaikkan kite , family , firends , and Cik DP . Doakan kite k ? Hih ;)

It doesn't matter how long we may have been stuck in a sense of our limitations. If we go into a darkened room and turn on the light, it doesn't matter if the room has been dark for a day, a week, or ten thousand years -- we turn on the light and it is illuminated. Once we control our capacity for love and happiness, the light has been turned on.- Sharon Salzberg

With love , 
Sha latif 

No comments:

Post a Comment