hey sweetie , every minutes in my life i just really want to say . i miss you

Monday, 14 May 2012

Setelah berabad baru la ada kesempatan nak karut kat blog ni haa , Kan ? Tak gitu ? Ecehh . Ehh , saya di melakauuu . Dah berapa class skip , ni haa baru reti nak balik melaka . *Tangan kat bahu , mata kat atas* . Bangga tetibe ! Ahaha , tayah nak bangga sangat , Allah marah riak . 

Ehh , plan something for him . Ehem , banyak anak poket kau mira ? Memang banyak ! Ahak , sudah sudah la menganjing , ponek den ! Haa , cuba sedekah sikit idea . Nak isi apa dalam "tin" . Haa hmmm huu haaaa . Tunggu dan lihat yaa , Danny . 

No comments:

Post a Comment