hey sweetie , every minutes in my life i just really want to say . i miss you

Tuesday, 24 January 2012

birthday

Assalamualaikum 

Ehh rasa mcm dah tak reti pulak nak Pok Pek kat blogger ni . Huh , mcm mana yeeerr ? Hihi , ok cerita pasal birthday seseorang laa k ? Banyak dugaan jugak actualy . 2hari sebelum birthday Abang mira , mira pergi vacation dengan family dekat perak . Esoknya singgah cameron . Tiba tiba mama cakap kita stay sini je lah . Esok pagi baru balik okay . Masa tu muka mira macam baru lepas makan jeruk sebotol je kann . At last mmg tak stay pun :) Sampai rumah pukul5 pagi . Set alarm pukul10 sbb nak rush sana sini . Hihi . Then tgah hari tu mira g kedai nak gubah bunga . Sekali semua kedai tutup . Raya cina kann . Haih , then gubah semua sendiri . Then petang sikit mama dengan ayah hantar g seremban . Tahu tak tiba tiba hujan selebat lebatnya . Sampai nak drive pun tak nampak jalan . Then tukar , bia ayah yang drive . Pastu cari kek , cari hadiah pun time tu jugak . 
Kisah kek ni , masa beli . Mira mintak 25batang lilin . Muka akak tu benggang je . Haha , yelaa dahla 25batang . Then mintak yang besar pulak tu kan . Haha , sorry Akak *kenyit mata sikit . Hihi
And hadiah dia , hanya dia je laaa yang tahu kan . Hihi , OkBai :)

No comments:

Post a Comment